Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Zdeněk Grygera

Představujeme záložníka české fotbalové reprezentace ZDEŇKA GRYGERU. A i dnes můžete soutěžit o reprezentační soupravu Puma, kterou budou členové národního týmu vybaveni na ME v Portugalsku.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Zdeněk Grygera platí za univerzálního zadáka, schopného hrát na jakémkoliv postu. Čtyřiadvacetiletý rodák z Přílep u Holešova staví na moderním, agresivním stylu hry, díky kterému se stal stabilní oporou už reprezentační jedenadvacítky.

Jako člen výběru lvíčat se Grygera probojoval do finále mistrovství Evropy 2000 na Slovensku, kde český tým podlehl až ve finále Italům. O dva roky později ve Švýcarsku už byl ovšem u premiérového zlata jedenadvacítky v historii samostatné České republiky, kdy svěřenci trenéra v památném finále udolali v penaltovém rozstřelu Francii.

V seniorské reprezentaci debutoval v roce 2001 při přátelském utkání s Koreou, v kvalifikaci do Portugalska pomohl českému výběru v šesti utkáních, loni v září se však zranil v utkání s Nizozemskem a od té doby reprezentační dres neoblékl.

Ligovou kariéru začal Grygera ve Zlíně, v roce 1998 přestoupil coby osmnáctiletý talent do Drnovic. Po ME ‘21‘ v roce 2000 se o něj začala zajímat Praha - z přetahované Sparty se Slavií nakonec vyšlo angažmá na Letné. V rudém dresu se mu dařilo, hned během první sezóny odehrál patnáct utkání a upozornil na sebe i v Lize mistrů.

V ligovém ročníku 2002/2003 pomohl Spartě vydobýt zpět titul, v létě se pak dohodl na angažmá s Ajaxem Amsterdam. Během premiérové sezóny v Nizozemí sice několikrát stál kvůli zranění, Ajax navíc nepostoupil ze základní skupiny Ligy mistrů. Na jaře Grygera nicméně oslavil zisk mistrovského titulu.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články