Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Antonín Kinský

Třetím brankářem, kterého u příležitosti soutěže o reprezentační soupravu Puma představujeme, je gólman ANTONÍN KINSKÝ.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

Pražský rodák Antonín Kinský zahájil ligovou kariéru před sedmi lety v Dukle. V dresu klubu, který v roce 1997 změnil název na FK Příbram, strávil jen rok. Pak už bylo jeho jméno pevně spjato s libereckým Slovanem.

Severočechům pomohl k historickému titulu, navíc v Poháru UEFA postoupil klub až do čtvrtfinále. Po slavné sezóně okusil Kinský i Ligu mistrů, nastoupil proti pozdějšímu vítězi prestižní soutěže AC Milán. V podzimní části letošní sezóny odchytal Kinský v české lize 450 minut bez inkasovaného gólu a v novém roce zamířil do ruského Saturnu Moskva.

Kinský dosud nasbíral jen pár reprezentačních startů, po několika zápasech v jednadvacítce debutoval v seniorském výběru v únoru 2002 proti Kypru. Kinský je na letošním šampionátu v pozici trojky.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama