Hlavní obsah

SOUTĚŽ ING HRAJU - Vladimír Šmicer

K dnešnímu dílu soutěže o reprezentační soupravu Puma, kterou jsme pro vás připravili v souvislosti s právě probíhajícím mistrovstvím Evropy ve fotbale, připojujeme profil VLADIMÍRA ŠMICRA.

Foto: archiv

DEFAULT TITLE

Článek

V národním týmu debutoval rodák z Děčína už v roce 1993. Ve výběru trenéra Brücknera je Vladimír Šmicer dalším z pamětníků nečekaného úspěchu na mistrovství Evropy 1996 v Anglii stejně jako nepovedeného šampionátu v Belgii a Nizozemsku o čtyři roky později.

Tam se vyznamenal v posledním utkání ve skupině s Dánskem, když vstřelil obě branky našeho týmu, v Anglii byl autorem veledůležitého vyrovnávacího gólu v duelu s Ruskem, díky němuž postoupili čeští reprezentanti do čtvrtfinále.

Jednatřicetiletý záložník nastoupil cestu do velkého fotbalu v pražské Slavii v roce 1992, během čtyř sezón odehrál 81 zápasů, v nichž vstřelil 26 branek. V roce 1996 výrazně přispěl k slávistickému ligovému titulu a po úspěchu na Euru se mu podobně jako jiným fotbalistům otevřela brána do zahraničí.

Šmicer přestoupil do francouzského RC Lens a během tří sezón se přičinil k vzestupu průměrného klubu až na vrchol nejvyšší soutěže. V roce 1998 vybojoval se svým klubem ligový titul, o rok později získal Francouzský pohár. V tomtéž roce navíc přišlo laso ze slavného FC Liverpool.

V Anglii se Šmicrovi podařilo za pět let získat Ligový a Anglický pohár, zažít oslavy vítězství v Poháru UEFA a vyhrát Superpohár.

*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*SOUTĚŽ*

ING HRAJU! - Základní informace

ING HRAJU! je vědomostní soutěž, probíhající od 24. 5. do 15. 6. 2004, o fotbalových reprezentantech nominovaných na Euro 2004 v Portugalsku.

Můžeš vyhrát fotbalovou výbavu značky Puma jednoho z našich reprezentantů a k tomu ještě exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš s překvapením.

Každý ze soutěžních dnů bude věnován jednomu nominovanému hráči. Informace o něm zjistíš v Denících Bohemia a Denících Moravia, ve vysílání Radia Impuls, na serverech Novinky.cz a Sport.cz a samozřejmě také na www.ing.cz a www.fandime.cz.

Ke každému fotbalistovi jsou připraveny 3 základní otázky a 1 otázka finálová.

Soutěží se pomocí SMS zpráv, takže se do soutěže zapojíš jednoduše - pošleš SMS ve tvaru "ING" na telefonní číslo "900 30 06" a otázky Ti už budou chodit samy, podle toho, jestli budeš odpovídat správně. Když na některou ze základních otázek odpovíš špatně, nevadí, otázka Ti přijde znovu a Ty už jednoduše odpovíš správně - jsou totiž jen dvě možnosti, A a B.

Pokud odpovíš na všechny 3 základní otázky správně, získáš garantovanou výhru - exkluzivní sadu pohlednic českých reprezentantů, tak jak je neznáš a k tomu Ti ještě přidáme překvapení, abys byl pořádný český fanoušek.

A hlavně! Postoupíš do finále dne - po 17. hodině Ti přijde SMS s finálovou otázkou. Teď už žádné možnosti na výběr nedostaneš. Vyzkoušíme Tvoje fotbalové znalosti, a pokud nebudeš znát odpověď, nevadí, můžeš si správnou odpověď najít na stránkách www.ing.cz! Když na finálovou otázku odpovíš správně a nejrychleji, máš vyhráno - oblékneš se jako jeden z fotbalových reprezentantů!

Zúčastnit se můžeš každý z 23 soutěžních dní.

Cena služby je 6,- Kč včetně DPH. Službu technicky zajišťuje Fincom-Materna Communications, a.s.

Reklama