Hlavní obsah

Uhrin dál povede Bohemku

Jan Krůta

Zemětřesení na trenérském postu u fotbalistů pražských Bohemians se nekoná. Trenér Dušan Uhrin mladší dostal na pondělním jednání představenstva klubu důvěru, když byla akceptována jeho přepracovaná analýza podzimní části ligy, po níž figurují klokani na posledním místě tabulky.

Foto: archiv

Dušan Uhrin mladší

Článek

Jednání sice trvalo více než pět hodin, ale žádnou zásadní změnu nepřineslo. "To proto, že kolem toho byla spousta nejrůznějších diskusí, trenér si musel svou analýzu obhájit," vysvětlil ředitel klubu Jan Kavalírek. "Odvlání pana Uhrina se však vůbec neprojednávalo, jména jeho případných nástupců v médiích byly pouze spekulace." Kouč se po jednání vrátil ve večerních hodinách do Nymburka, kde je mužstvo na soustředění.

Představenstvo projednávalo i změny v kádru, konkrétní jména dalších posil však Kavalírek neprozradil. Jasno prý stále není ani o prodeji brankáře Čontofalského a útočníka Hartiga, o které je zájem v Rusku. Slovenského gólmana by chtěl v Petrohradu jeho bývalý kouč z Bohemians Petržela, ale žádný posun prý v tomto směru nenastal.

Reklama