Hlavní obsah

OBRAZEM: Baroš pobláznil ostravské úředníky

OSTRAVA

I dva týdny po skončení fotbalového Eura dokáže Milan Baroš dokonale pobláznit český národ. Když ve čtvrtek dorazil na audienci na moravskoslezský krajský úřad v Ostravě, vzdychaly po něm pubertální patnáctileté školačky i jinak distingované úřednice v nejlepších letech. Rodáka z Vigantic na Vsetínsku přivítala na úřadě celá krajská rada.

Foto: PRÁVO/Radim Kijonka

Milan Baroš během přijetí na krajském úřadě v Ostravě

Článek

Z krajského úřadu si útočník anglického Liverpoolu odnesl luxusní hodinky a také knihy s fotografiemi regionu; to prý aby nezapomněl, odkud pochází. Po nezbytných oficialitách se na útočníka vrhli úředníci s pečlivě vytištěnými fotografiemi a král střelců evropského mistrovství nevěděl, kam se podepsat dříve.

Baroš zase obdaroval svým dresem hejtmana kraje Evžena Tošenovského. "Jsem rád za tohle pozvání i za všechno okolo. Prostě to k tomu fotbalu patří a teďka se to trochu zvedlo. Ale ono to zase ustane, až se to zklidní," usmíval se Baroš. Mezitím na něj už venku čekal dav příznivců a krajský úřad tak zřejmě zažil své dosud největší obležení.

Milan Baroš si na krajském úřadě v Ostravě vyslechl poděkování za reprezentaci z úst úředníků města. Vlevo hejtman Moravskoslezského kraje Evžen Tošenovský. (Foto: PRÁVO/Radim Kijonka)

Milan Baroš v zajetí svých příznivců na krajském úřadě v Ostravě (Foto: PRÁVO/Radim Kijonka)

Milan Baroš daroval hejtmanovi Moravskoslezského kraje Evženu Tošenovskému svůj reprezentační dres. (Foto:  PRÁVO/Radim Kijonka)

Milan Baroš se trpělivě podepisuje svým fanynkám na krajském úřadě v Ostravě (Foto: PRÁVO/Radim Kijonka)

Reklama

Související témata: