Hlavní obsah

Koloušek se předvedl i v Ústí

ÚSTÍ NAD LABEM

Podruhé během krátké doby se představil divákům při halových turnajích na severu Čech záložník Václav Koloušek, který se po překonání zákeřné leukémie vrací do sportovního života. Poté, co se slávistický špílmachr v neděli stal nejlepším střelcem libereckého Star cupu, byl rovněž ústřední postavou úterního klání v Ústí nad Labem, kde nastoupil za tzv. výběr ligy.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Václav Koloušek se pomalu vrací k vrcholovému fotbalu.

Článek

"Ke startu na liberecké akci mě přilákal gólman Láďa Maier. A když se stejnou pozvánkou do Ústí se ozval i Jirka Jarošík, nemohl jsem přece odmítnout. Jsem rád, že jsem se tady potkal i s dalšími kluky. Svoje výkony nechci hodnotit, o to přece ani nejde," svěřil se Právu Koloušek. Ale dotaz, jestli se objeví hned na prvním tréninku pražské Slavie po Novém roce, ponechal bez odpovědi...

"Myslím, že se mi pro tento turnaj povedlo sestavit dobrý tým, třebaže jsme nakonec nevyhráli. Nejvíc si vážím právě přítomnosti Vaška Kolouška, ale dlouho jsme se neviděli ani s ostatními hráči, takže jsme si dobře popovídali nejen o fotbale," usmál se Jiří Jarošík, záložník CSKA Moskva a odchovanec ústecké kopané.

Barvy ligového výběru hájili například i Roman Týce z Mnichova 1860, Tomáš Čížek z Kazaně, Jan Flachbart ze Zenitu Petrohrad, Radek Mynář z polského Grodzisku a Tomáš Michálek z Jablonce. V dresu Teplic na sebe poutal pozornost exslávista Štěpán Vachoušek, současná opora Austrie Vídeň.

Reklama

  1 : 0 West Ham - Leverkusen 1 : 0 44. min Živě
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články