Hlavní obsah

Fotbalisté Bohemians trénovali a v neděli nastoupí

PRAHA

Po krátké přestávce spolu v úterý opět trénovali fotbalisté Bohemians Praha. Peníze sice na jejich konta nepřibyla ani dnes, přesto se hráči rozhodli, že k nedělnímu zápasu o konečné umístění Tipsport Cupu na hřišti Xaverova v Horních Počernicích nastoupí. O minulém víkendu stávkou znemožnili zápas s Mladou Boleslaví a hrozí jim za to disciplinární trest.

Článek

K kabině se však dnes nesešlo kompletní mužstvo, přišlo pouze patnáct fotbalistů. "Předstoupil před nás pan Vejsada a oznámil, že pan Křížek jedná o prodeji klubu s neznámým subjektem a že tomu dává tak pět procent. Teď se opět rozjedeme do svých domovů a sejdeme se v neděli na zápas," řekl pro webové stránky klubu brankář Pavel Raba. Zdůraznil, že hráči stoprocentně k utkání nastoupí. "Nastoupíme i bez výplat," řekl.

Podle Vejsady jedná Křížek se zájemcem, který by jako důkaz své solventnosti měl ve středu 26. ledna v deset hodin zaplatit slíbené mzdy za prosinec a listopad. "I nadále se budeme připravovat individuálně až do neděle," doplnil Raba.

Nedělního soupeře však Bohemians ještě neznají, rozhodne se o něm až ve středu. Pokud Mladá Boleslav neporazí Příbram, budou hrát Bohemians finále od 14:30, když Boleslavští zvítězí, tak 'Klokani' nastoupí k boji o třetí místo od 11:00.

Reklama

  1 : 1 West Ham - Leverkusen 1 : 1 dohráno
20240418T21 : 00:00+0200
West Ham vs. Leverkusen
West Ham vs. Leverkusen
West Ham
Leverkusen
  2 : 0 pp Fiorentina - Plzeň 2 : 0 pp   dohráno
20240418T18 : 45:00+0200
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina vs. Plzeň
Fiorentina
Plzeň