Hlavní obsah

Gross odmítl, že by kandidoval na šéfa českého fotbalu

PRAHA

Předsedu vlády Stanislava Grosse prý navrhla skupina vlivných fotbalových činovníků jako kandidáta na předsedu fotbalového svazu. Gross v sobotu odpoledne tuto informaci označil za nesmysl.

Foto: PRÁVO/Michaela Říhová

Premiér Stanislav Gross

Článek

Zákulisní zvěsti o Grossově možné kandidatuře potvrdil deníku Sport generální ředitel Slavie Vladimír Leška. "Slyšel jsem to a nebylo to od nějakých neseriózních zdrojů," řekl listu. Samotný Gross však informaci popřel. "Je to blbost," reagoval. [celá zpráva].

Neúspěšné kandidáty z minulé valné hromady zpráva překvapila, ale případný vstup nečekaného uchazeče do volebního boje nezavrhují. "Je to výborné. Čím více kvalitních manažerů, tím lépe," prohlásil bývalý šéf Sparty Vlastimil Košťál.

Podobně se vyjádřil jeho konkurent Ivan Hašek. "Máme přece demokracii, takže lidé si mohou vybrat, koho chtějí. A myslím si, že větší počet kandidátů na místo předsedy ČMFS nijak neuškodí," uvedl Hašek. Ani jeden z nich zatím neoznámil, zda se bude o předsednický post ucházet znovu. Třetí neúspěšný adept Pavel Mokrý dříve prohlásil, že na předsedu už nejspíš kandidovat nebude.

Reklama