Hlavní obsah

Baroše málem umačkali

VIGANTICE

Milan Baroš si o víkendu užíval slávy dosytosti. Zejména doma ve Viganticích mu lidé ze širokého okolí připravili oslavy triumfu v Lize mistrů, na jaké se asi do smrti nezapomíná. "Tolik lidí jsem vážně nečekal, na druhou stranu je to ale hrozně příjemné," říkal Baroš, kterého po konci utkání lovci podpisů málem ušlapali.

Článek

Asi po dvaceti minutách musel prchnout do šatny a pak se uzavřít v restauraci na vigantickém stadionu. "Byly to super oslavy. Jak v Liverpoolu, tak v sobotu v polském Knurowě, kde je doma Jerzy Dudek, tak u nás. Nás taky podobné akce baví, takže asi mohli být spokojeni všichni," usmíval se viditelně horkem unavený Baroš.

Nejen fanouškům, ale i řadě svých fotbalových kamarádů musel odpovídat na otázky, týkající se jeho budoucnosti. Poté, co v minulých dnech odmítl nabídku Lyonu, se určitě po skončení dovolené vrátí do Liverpoolu. "Nechtěl jsem nic uspěchat. Porvu se o místo a třeba trenéra Beníteze o své kvalitě přesvědčím," krčil rameny.

Na nabídku francouzského klubu s díky nereflektoval. "Rozhodně by to ale nemělo vyznít v duchu, že bych odchod z Liverpoolu do Lyonu považoval za degradaci. Takhle jsem ani v nejmenším neuvažoval. Přestupní termín ale trvá tři měsíce, stát se se pak může cokoliv," naznačil, že zatím o své budoucnosti stoprocentně jasno nemá.

Reklama

Související témata: