Hlavní obsah

Real zvýšil nabídku za Robinha, ale s ultimátem

Vedení Realu Madrid přihodilo další milióny k nabídce za brazilského útočníka Robinha, zároveň však dalo jeho současnému zaměstnavateli FC Santos ultimátum. Pokud nebude brazilský celek do 8. července akceptovat nabízenou sumu, jež se pohybuje kolem třiceti miliónů eur, oznámí španělský velkoklub oficiálně, že už nemá o jednadvacetiletého fotbalistu zájem.

Článek

Námluvy Realu a "nového Pelého" Robinha trvají již delší dobu. Loni v listopadu si Španělé zajistili na brazilského útočníka předkupní práva, vše však zatím ztroskotává na přemrštěných finančních požadavcích Santosu.

Minulý týden se z Madridu vytasili s nabídkou 15 miliónů eur, Santos však oznámil, že chce za svůj klenot zhruba čtyřikrát víc. "Šedesát miliónů eur je absurdně vysoká suma. To Real v žádném případě nezaplatí," prohlásil v pondělí Robinhův agent Wagner Ribeiro.

Jeho klient se nyní v Německu připravuje s brazilskou reprezentací na středeční finále Poháru FIFA proti Argentině. I když sám v minulosti prohlásil, že by se přesunu do Španělska nebránil, zřejmě ještě zůstane v Santosu, kde má smlouvu až do roku 2008.

Reklama