Hlavní obsah

Robinho má vztek, že ho Santos nechce prodat do Realu

SAO PAULO

Brazilský fotbalista Robinho se ještě stále nevzdal myšlenek na přestup ze Santosu do Realu Madrid, i když za něj jeho současný zaměstnavatel požaduje astronomických 50 miliónů dolarů. V pondělí na tiskové konferenci v Brazílii uvedl, že španělský velkoklub zvýšil svou nabídku, takže prý nechápe, proč ho prezident Santosu Marcelo Teixeira nechce pustit.

Článek

"Loni na podzim se o mě zajímaly PSV Eindhoven a Benfica Lisabon a prezident mi říkal, že mě nechá přestoupit za deset miliónů eur. Teď Real nabízí 25 miliónů dolarů, a stejně mě nechce pustit. Nechápu to, ale stále doufám, že splní své slovo," prohlásil čerstvý vítěz Poháru FIFA.

Robinho se ještě v Německu přes média rozloučil s fanoušky Santosu. Teixeira však nechtěl o prodeji hráče, jenž má v klubu smlouvu do roku 2008, ani slyšet. "Nevím, jestli ještě někdy budu hrát za Santos. Je těžké říct, že už za něj nechci nastupovat, ale tak to prostě v životě chodí," prohlásil jednadvacetiletý útočník.

Od návratu do Brazílie Robinho ještě netrénoval s mužstvem a nehrál ani nedělní ligový zápas. "Nejsem nedisciplinovaný a nechci žádná privilegia. Ale myšlenkami jsem v Realu Madrid, a proto nechápu, proč bych měl trénovat se Santosem," uvedl Robinho, jehož matka se loni stala obětí únosu. I proto se chce "nový Pelé" přestěhovat do Evropy.

Reklama

  Plzeň - Zlín dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Zlín
Plzeň vs. Zlín
Plzeň
Zlín