Hlavní obsah

Jarošík dvakrát skóroval v přípravě za Chelsea

Český reprezentant Jiří Jarošík zpečetil dvěma góly vítězství fotbalistů Chelsea ve středečním přípravném utkání s Wycombem Wanderers. Úřadující šampioni anglické ligy zdolali soupeře ze čtvrté nejvyšší soutěže snadno 5:1. Gólman Petr Čech nastoupil do druhého poločasu a jednou inkasoval, předtím dostal v brance šanci Carlo Cudicini.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Jiří Jarošík na tréninku české reprezentace.

Článek

Před zápasem kapitán Chelsea John Terry a Frank Lampard přinesli diváků ukázat mistrovský pohár. Aktéři utkání spolu s fanoušky také uctili minutou ticha památku obětí teroristických útoků v Londýně.

V prvním poločase si Chelsea vypracovala dvoubrankové vedení díky trefám Damiena Duffa a Carltona Cola. Wycombu se pak povedlo snížit, ale gól Arjena Robbena a dva Jarošíkovy zásahy vrátily zápasu očekávaný průběh.

"Jsem spokojený, ale neberu to jako zápas, ale pouze jako součást tréninku," řekl trenér Chelsea José Mourinho televizi Sky Sports. "Hlavní je, že tvrdě pracujeme. Hráči jsou unavení, ale přesto se snaží ze sebe vydat vše. Mají chuť se zlepšovat," uvedl portugalský kouč.

Příště čeká hráče Chelsea těžší soupeř, v Mourinhově vlasti se utkají v neděli s portugalským šampionem Benfikou Lisabon. Pak zamíří do USA, kde sehrají dvě přátelská utkání s finalistou Ligy mistrů AC Milán.

Reklama

Související témata: