Hlavní obsah

Utkání ČFL v Náchodě přerušily výtržnosti fanoušků

PRAHA

Sportovní víkend v České republice poznamenaly dva incidenty v nižších fotbalových soutěžích. V Karlových Varech byl po zápase neznámým fanouškem napaden hlavní rozhodčí zápasu krajského přeboru. Zraněný rozhodčí skončil v nemocnici. V sobotu pak bylo za stavu 1:1 kvůli výtržnostem přerušeno utkání ČFL mezi domácím Náchodem a a fotbalisty Bohemians 1905.

Foto: fc-bohemians.cz

Utkání Bohemians 1905 v Náchodě bylo přerušeno za stavu 1:1.

Článek

Kvůli výtržnostem diváků se v sobotu nedohrálo utkání 7. kola ČFL mezi Náchodem/Deštné a fotbalisty Bohemians 1905. Rozhodčí Tomáš Kocourek zápas kvůli ostrým střetům fanoušků obou mužstev přerušil už v prvním poločase a po změně stran ho za stavu 1:1 v 65. minutě definitivně ukončil. Fanoušci obou týmů se pustili do vzájemné bitky.

"Zásahu se účastnilo asi sedmdesát policistů. K prvním potyčkám došlo už v průběhu první poloviny, kdy fanoušci Bohemians opustili vymezený sektor a dostali se k domácím příznivců. Tyto první bitky se ještě podařilo ze stadionu vytěsnit, ovšem po přestávce došlo opět k výtržnostem, peroucí se příznivci obou klubů vtrhli na hřiště a rozhodčí zápas ukončil," řekl právu operační důstojník policie.

Do rvačky se dala asi stovka fanoušků pražského klubu a čtyři desítky domácích. "Policisté se postarali o naložení rváčů do autobusu, kterým přijeli a doprovodili je na hranice kraje," dodal policista.

O výsledku nebo případném náhradním termínu rozhodne sportovně- technická komise ČMFS.

O útoku na rozhodčího v Karlových Varech čtěte zde.

Výsledky - 7. kolo:
Krč - Karlovy Vary-Dvory 1:0 (1:0), Teplice B - Čáslav 3:1 (0:1), Chomutov - Jablonec B 2:2 (1:2), Bohemians Praha - Slavia B 1:0 (0:0), Hradec Králové B - Varnsdorf 0:2 (0:1).

Reklama

Související témata: