Hlavní obsah

Beckhamovy balady prý dělají z Angličanů zombie

LONDÝN

Někteří angličtí fotbalisté našli viníka svých nevýrazných výkonů z poslední doby. Za debakl v Severním Irsku nebo porážku s Dánskem v kvalifikaci na mistrovství světa podle nich může nudná a uspávající muzika, kterou reprezentační kapitán David Beckham pouští v šatně před zápasy. Jeho oblíbený repertoár tvoří hlavně balady.

Článek

"V kabině každou chvíli hraje hudba, kterou vybírá Beckham - Robbie Williams, David Blunt a r&b," postěžoval si obránce Manchesteru Rio Ferdinand britskému časopisu Nuts. Rád by slyšel ve finální přípravě na zápas něco tvrdšího, protože Beckhamova hudba je prý stejně inspirující jako ta, která hraje v nákupních centrech.

Ferdinandových slov se chytil bulvární list Sun. "Takhle měkké tóny by uspaly každého. To se pak není co divit, že na hřišti všichni vypadají jako zombie," napsal.

Podle Ferdinanda fotbalisté potřebují něco tvrdšího. "Třeba hip-hop. Musí to být něco agresivnějšího, ať se všichni nabudí," dodal. Do záložníka Realu si ještě rýpnul, že jeho sbírka cédéček je ještě nudnější než pohovory týmu s trenérem Svenem-Göranem Erikssonem.

Angličané nicméně v kvalifikaci uspěli a na mistrovství světa v Německu postoupili jako vítězové své skupiny.

Reklama

Související témata: