Hlavní obsah

Baráž ME '21' on-line: Německo - Česko

PRAHA/LEVERKUSEN

Minimálně o dvě branky potřebují vyhrát čeští fotbalisté do 21 let v odvetě baráže o postup na mistrovství Evropy, v níž nastoupí v úterý od 18 hodin v Leverkusenu proti domácímu Německu. Podaří se vybojovat svěřencům trenéra Škorpila účast na turnaji? Podrobnou on-line reportáž z utkání sledujte na stránkách Sport.cz.

Článek

Lvíčata prohrála v pátek úvodní duel v Uherském Hradišti 0:2. I přes nepříznivý výsledek ale mladí Češi neskládají zbraně. "Výchozí pozice samozřejmě není příznivá, ale stejně jako v pohárových zápasech jsme i tady pořád jenom v poločase. Nejsme v depresi, protože v prvním zápase jsme jasně viděli, že se s Německem dá hrát. Toho se chceme držet," má jasno trenér Ladislav Škorpil.

"Jestli jim dáme gól, překvapíme je a znervózníme. Oni se totiž už vidí na mistrovství, to by se jim také mohlo vymstít," připomněl záložník z Bochumi Filip Trojan. "V prvním zápase jsme měli strašnou smůlu, teď se to musí otočit v náš prospěch. Ještě se budeme prát," prohlásil jablonecký záložník Luboš Hušek.

Postoupí lvíčata ne evropský šampionát?
Hlasujte v anketě pod článkem.

Utkání začne v úterý v Leverkusenu v 18:00 a přímým přenosem jej vysílá Eurosport. Hlavním rozhodčím je Angličan Mark Halsey, asistenty jeho krajané David Bryan a Robert Lewis. Podle posledních zpráv by do BayAreny mělo dorazit asi 15 tisíc diváků.

Reklama

Související témata: