Hlavní obsah

Čech byl převezen do jiné nemocnice, blíž k domovu

LONDÝN

Pátý den po operaci prasklé lebky opustil fotbalový brankář Petr Čech nemocnici v Oxfordu a byl převezen do jiné blíže k domovu. Uvedl to londýnský klub Chelsea, aniž prozradil název nového zařízení, kde se bude opora české reprezentace dále zotavovat po vážném zranění hlavy.

Foto: www.petr-cech.cz

Brankář londýnské Chelsea Petr Čech

Článek

Čech byl operován na neurochirurgickém oddělení v Oxfordu v noci na neděli poté, co jej v ligovém zápase v Readingu trefil záložník Stephen Hunt kolenem do spánku. Chelsea v dnešním prohlášení pouze uvedla, že byl její první gólman převezen do nemocnice blíže k londýnskému domovu.

Bližší podrobnosti ČTK nesdělil ani hráčův agent Pavel Zíka. "Převoz svědčí o tom, že se jeho stav neustále zlepšuje. A dokonce už dokázal sám vyjít i sejít schody v nové nemocnici," řekl Zíka s tím, že poskytování dalších informací je výhradně v kompetenci londýnského klubu.

Chelsea jménem Čechovy rodiny rovněž poděkovala za péči lékařům i personálu oxfordské kliniky Radcliffe Infirmary i nemocnici Royal Berkshire v Readingu, kam byl čtyřiadvacetiletý fotbalista převezen ze stadionu.

Reklama