Hlavní obsah

Fortuna hlásí: Lidé věří na fotbalovém MS Jižní Ameriky Argentině

PRAHA

Messi, Tévez, Robinho, Forlán... Všechny tyhle hvězdy se v následujících třech týdnech budou prohánět po jihoamerických trávnících ve snaze získat titul šampióna. Turnaj má dva jasné favority – Argentinu a Brazílii, většina lidí ovšem věří domácím Argentincům v čele s největší hvězdou Lionelem Messim. To dokazují i kurzy společnosti Fortuna (1,95 na vítězství Argentiny), stejně jako dosavadní přijaté sázky. Celé tři čtvrtiny sázkařů si totiž myslí, že titul vyhraje Argentina.

Foto: NOVINKY/Ondřej Krynek

Sázkaři mají jasno, vyhraje Argentina.

Článek

Nejvíce věří sázkař, který ještě při kursu 2,05 vsadil na celkové vítězství Argentiny 80 tisíc korun, může se tak těšit na potenciální výhru 164 000 Kč. Sázkaři hodně sází na výhru favoritů o dva a více gólu, oblíbená je také sázková příležitost dvojitá šance. Na webu ifortuna.cz mohou sázkaři exkluzivně zápasy sledovat přímo díky streamovanému vysílání, které Fortuna nabízí jako jediná česká sázková kancelář.

„Víra ve výhru party kolem ďábla Messiho je mezi sázkaři velmi silná, rozložení sázek na celkové vítězství je 75 % Argentina, 20 % Brazílie a 5 % někdo jiný. Zájem o mistrovství je mezi sázkaři velký, celkem očekáváme přijaté sázky v objemu přes 150 miliónů korun,“ prozradil hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Argentina hraje doma a navíc má ve svém středu Messiho, přesto ovšem v posledních letech tenhle tým například pod Maradonou nepředváděl bůhvíjaký fotbal. V současnosti vede tým hvězd Sergio Batista, od kterého fanoušci očekávají dvě věci – titul a atraktivní hru. Nebude to mít ovšem jednoduché, kolem Messiho se totiž na rozdíl od Barcelony pohybují hlavně individualisté (Higuaín, Di Maria, Pastore nebo Agüero), jejichž hru bude těžké skloubit do sebe.

Nejvážnější překážkou pak budou nejspíše Brazilci, kteří turnaj ovládli před čtyřmi lety. Soupeře straší především nabušený útok ve složení Robinho, Pato a supertalent Neymar, o kterého se přetahují snad všechny evropské velkokluby. Definitivně jasno bude 24. července.

Reklama