Hlavní obsah

VIDEO: Svléknu se do naha, když naši fotbalisté vyhrají Copa America, slíbila dračice Larissa

SANTA FÉ

Zase se na ni zálibně dívá celá Jižní Amerika. A při pohledu na maličkatý mobil mezi velkými ňadry chlapi opět toužebně vzdychají a mlaskají. Paraguayská modelka Larissa Riquelme je vášnivou fotbalovou fanynkou a na jihoamerickém šampionátu samozřejmě nemůže chybět. Jen co se objevila v Santa Fé, kde hrála Paraguay úvodní zápas s Ekvádorem, vzbudila náramný rozruch.

Foto: Reuters

Svůdná fanynka Paraguaye Larissa Riquelme se dokáže v hledišti rozparádit.

Článek

Už loni si ji zálibně prohlížel celý svět a kvůli ní fandil fotbalistům Paraguaye. To proto, že modelka Larissa Riquelme slíbila, že pokud reprezentace její země vyhraje světový šampionát v Jižní Africe, poběží nahá přes hlavní město Asunción.

Nejoblíbenější jihoamerická modelka Larissa Riquelme hned po příjezdu do Santa Fé poutala pozornost transparentem Nejvěrnější fanoušek.foto: Reuters/Stringer

„A nejen to, mezi prsa si nechám vytetovat všechny naše hráče s vítěznou trofejí,“ slibovala tehdy temperamentní kráska. Velká show se ovšem nekonala, neboť Paraquay vypadla ve čtvrtfinále s pozdějšími mistry světa Španěly.

Teď se žhavá Larissa objevila v Santa Fé, kde reprezentace Paraquaye hrála první utkání jihoamerického šampionátu s Ekvádorem. Pochopitelně že se okamžitě připomněla transparentem, že právě ona je nejvěrnějším fanouškem Paraquaye, navíc přidala i další slib.

Když fotbalisté mé země vyhrají, svléknu se do naha, slíbila svůdná paraguayská modelka Larissa Riquelme.foto: Reuters/Stringer

„Pokud chlapci vyhrají Copa America, svléknu se do naha,“ snaží se motivovat svůj milovaný tým. Zatím to moc nepomohlo, protože Paraguay hrála v úvodním utkání skupiny B s Ekvádorem bez branek. Bezgólovou remízou ovšem skončilo i druhé střetnutí ve skupině mezi Brazílií a Venezuelou, takže fotbalová dračice z Paraquaye může stále doufat.

Reklama

Související témata: