Hlavní obsah

Prodej na Bulharsko a Černou Horu vrcholí, fanoušky čeká řada doprovodných akcí

Praha

Fanoušci, kteří dorazí na červnové kvalifikační zápasy české fotbalové reprezentace proti Bulharsku a Černé Hoře, se můžou těšit na bohatý doprovodný program. Různé akce chystá také oficiální Fanklub české reprezentace.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Alex Sandro z Brazílie a Tomáš Souček během přátelského utkání v Praze.

Článek

Národní tým se chystá na dvě důležitá utkání v boji o postup na mistrovství Evropy 2020. Bulharsko přivítá v pátek 7. června v Praze na Letné (Generali Arena) a Černou Horu v pondělí 10. června v Olomouci (Andrův stadion). Oba zápasy začnou ve 20:45.

Předprodej probíhá na internetových stránkách vstupenkyfotbal.cz. Pokud nebude vyprodáno, bude možné lístky koupit také v den zápasu přímo na pokladnách stadionu. V pátek na Letné před soubojem proti Bulharsku bude už od 14:00 otevřená pokladna číslo 1. Nákup bude možný jen v hotovosti - na pokladnách nepůjde platit platebními kartami.

Foto: Jan Tauber

Patrik Schick se podepisuje malým fanouškům během tréninku reprezentace v Praze.

Na oba zápasy stojí vstupenky stejně - ve třech kategoriích 290, 490 a 690 korun.

„Budou to pro nás možná klíčové zápasy celé kvalifikace. Proto věřím, že jak na Letné, tak potom v Olomouci nás fanoušci podpoří ve velkém počtu. Tak jako v březnu v Anglii a doma proti Brazílii. A my je naopak potěšíme dobrými výkony i výsledky," doufá trenér Jaroslav Šilhavý.

Fanoušci podpoří nový projekt

Návštěvou obou zápasů navíc fanoušci podpoří nový projekt „O Kapku lepší #ceskarepre". Fotbalová reprezentace ve spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje pomáhá dětským onkologickým pacientům. Čím víc lidí přijde, tím větší finanční podpora bude. Projekt bude pokračovat i na podzim ve všech domácích utkáních.

Fanoušci se také můžou těšit v obou zápasech na bohatý doprovodný program. O zábavu se postarají partneři české reprezentace. Kromě už tradičních akcí budou mít příznivci možnost zahrát si před zápasem proti Černé Hoře počítačovou hru FIFA 19 proti profesionálním hráčům, což pro fandy připravuje oficiální Fanklub české reprezentace. V Olomouci pak také vyroste v okolí Androva stadionu fanzóna.

Fanklub chystá i další akce. Jeho členové například sehrají ve čtvrtek utkání proti bulharským fanouškům. Před oběma zápasy pak bude na stadionech v Praze i v Olomouci hrát hudba, kterou členové Fanklubu vybrali na Facebooku.

Reklama

Související témata: