Hlavní obsah

SESTAVA EURO: Nešťastný hrdina, zázračný Messiho učeň i kontroverzní hvězda

Praha

Každý šampionát má i své nešťastné hrdiny. Šikovný Španěl se zařadil mezi největší z nich. Na hřišti podal skvělý výkon, jenže v rozstřelu pak neproměnil penaltu a musel se dívat, jak postupu slaví soupeř. Olmo přesto nechybí v ideální sestavě semifinále fotbalového EURO podle Sport.cz. Hned čtyři zástupce má v jedenáctce Anglie, tři Itálie, po dvou Dánsko a Španělsko.

Foto: Sport.cz s Uefa.com

Sestava semifinále EURO podle Sport.cz:

Článek

Semifinále je pro ně konečnou, turnaji však budou chybět. Olmo byl vynikající, Italové ho často dokázali zastavit jen faulem. Spolu s ním i zázračný osmnáctiletý mladík Pedri, který v Barceloně vedle Messiho roste ve velkého hráče.

Na finále se těší Italové. V rozstřelu je podržel brankář Donnarumma, obranu držel Bonucci a o gól se postaral Chiesa.

Angličtí fanoušci během semifinále EURO bouřlivě slavili.

<a href="http://www.sntv.com/">sntv</a>

Také Dánové opouštějí EURO jako hrdinové. Damsgaard se rozloučil parádní trefou z přímého kopu, stopera Christensena vyřadilo až zranění.

Domácího prostředí využila Anglie. Sterling už je v jedenáctce počtvrté, jeho kontroverzní pád před nařízenou penaltou se však bude probírat ještě dlouho. Mužstvo už opět táhne kapitán Kane, v obraně odvádějí vysoký standard Walker a Shaw.

Sestava semifinále EURO podle Sport.cz:
Donnarumma (Itálie) - Walker (Anglie), Christensen (Dánsko), Bonucci (Itálie), Shaw (Anglie) - Damsgaard (Dánsko), Pedri (Španělsko), Sterling (Anglie) - Chiesa (Itálie), Kane (Anglie), Olmo (Španělsko).

Reklama