Hlavní obsah

Trenér Uhrin: Neměli jsme hlad po vítězství

Fotbalisté Panathinaikosu Atény ve čtvrtek večer vyloupili Mladou Boleslav a pokazili svěřencům trenéra Dušana Uhrina ml. vstup do Poháru UEFA. "Soupeř byl dobrý vzadu. Nic moc nám nedovolil," hodnotil zápas trenér Mladé Boleslavi v rozhovoru pro Právo.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Dušan Uhrin mladší.

Článek

Vašim svěřencům se posledních zápasech nedaří. Boleslav prohrála tři ze čtyř předešlých utkání v lize, teď těsně o gól i v poháru s Panathinaikosem. Mají nezdary nějaký společný důvod? Hrajeme nedůrazně v obraně. Stopeři při gólu nechali za zády neobsazeného hráče. To se nemůže stát.

Ale přestali jste taky dávat góly...Bylo to opatrné utkání. Soupeř byl dobrý vzadu. Nic moc nám nedovolil. Až v závěru jsme ho mohli potrestat, ale nevyšlo to. Neměli jsme ten správný hlad po vítězství.

Mužstvo provázely v minulých dnech střevní problémy. Hrálo to ještě v tomhle utkání nějakou roli? Každá chřipka samozřejmě tělo oslabí, ale osobně si myslím, že už byli hráči v pořádku.

Takový zápřah v lize i na evropské scéně mužstvo ještě nezažilo. Necítíte už ze hry únavu? Ne. Jen nám chybí to pravé nasazení od začátku. Důraz, který jsme měli před tím. Ale chceme hrát evropské poháry, a tak to musíme zvládnout a zvyknout si na to.

Jak jste držel mužstvo v napětí v nezvykle dlouhé přestávce kvůli výpadkům proudu? Nebyl to až tak velký problém. Přestávka se zase o tolik neprodloužila. Jen nějakých patnáct minut. Byli jsme pořád v pohybu. Horší by bylo, kdyby se nehrálo třeba hodinu.

Reklama

Související témata: