Hlavní obsah

Hvězdu Chelsea pořádně vyděsil fanoušek

Malmö/Praha

Z trávníku ho vyvedli. I tak si odnesl hodně cenný suvenýr! Tradiční výměna dresů po závěrečném hvizdu měla nečekaného účastníka. Nezvaný host vběhl na hřiště a zamířil rovnou za hvězdou Chelsea Edenem Hazardem. Vyděšený Belgičan nejprve nechápal, proč ho fanoušek objal. Nakonec mu ale došlo, že muž naštěstí není nebezpečný. Mladík se za žádnou cenu nechtěl vzdát svého snu ukořistit záložníkův dres. Chelsea si na švédské půdě poradila s Malmö a do odvety vyřazovací fáze Evropské ligy si odváží výsledek 2:1.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Vyděšený Eden Hazard se snaží zbavit fanouška, který vběhl na hřiště po závěrečném hvizdu utkání Evropské ligy mezi Malmö a Chelsea.

Článek

Sudí ukončil zápas a hráči se chystali do šaten. Na hřišti se ale objevil vetřelec a pořádně vystrašil Edena Hazarda. Pořadatelé nestihli zasáhnout, protože chlapíků na hrací ploše bylo víc najednou a UEFA se incidentem určitě bude zabývat.

Rozhozený Belgičan v dresu londýnských Blues nechápal, když ho neznámý muž na trávníku objal a za žádnou cenu se ho nechtěl pustit. Pak ale pochopil, že muž si přišel pro jeho dres. Hazard se rozhodl mladíkovi udělat radost a triko s desítkou mu věnoval. Neodbytnost se tedy fanouškovi vyplatila, přestože hrací plochu opouštěl pod dohledem ochranky.

Foto: Peter Cziborra, Reuters

Po skončení utkání Evropské ligy mezi Malmö a Chelsea záložník Eden Hazard svlékl dres a předal ho fanouškovi.

Los jarní části Evropské ligy švédskému Malmö přiřkl jednoho z nejtěžších možných soupeřů v podobě londýnského velkoklubu. I když se Chelsea v Premier League trápí, proti severskému týmu ukázala kvalitu.

Blues vedli už 2:0 po trefách Rosse Barkleyho a Oliviera Girouda. Za domácí dokázal pouze snížit Anders Christiansen. Anglický tým si ze Swedbank Stadion nakonec i tak odvezl dobrou výchozí pozici pro domácí odvetu v podobě výsledku 2:1.

„Jsem velmi šťastný, po posledním utkání to pro nás nebylo úplně jednoduché," vrátil se k debaklu 0:6 s Manchesterem City kouč Sarri. „Ale měli jsme utkání pod kontrolou, a protože jsme dali víc gólů, zasloužili jsme si vyhrát," zhodnotil střetnutí italský trenér.

Reklama

Související témata: