Hlavní obsah

Jablonečtí litovali individuálních chyb a čtyř inkasovaných gólů

VÍDEŇ

Jablonečtí fotbalisté po utkání vesměs vyjadřovali spokojenost s tím, že při nepříznivém průběhu dokázali přijatelný výsledek pro odvetu. Zároveň litovali mnoha individuálních chyb a velkého počtu inkasovaných gólů. Odveta se hraje na severu Čech za dva týdny.

Článek

Kapitán Miroslav Baranek ocenil, že se mužstvo ukázalo v dobrém světle při nepříznivém vývoji zápasu. "Čtyři góly jsou ale moc, za výkon jsme si zasloužili remizovat. Za stavu 0:2 jsme změnili rozestavení na 4-4-2, což se osvědčilo. Je velká škoda, že jsme pak zase neuhlídali začátek druhé půle," řekl Baranek.

Střelec Luděk Zelenka pochválil tým za to, že ho ani dva rychle inkasované góly nedostaly do kolen, ale vytýkal množství chyb. "Pro některé hráče to byl první zápas v této atmosféře a v takovéto soutěži, a projevila se na nich nezkušenost i určitá vystrašenost. Ale příště budou zase o zkušenost bohatší. Šance zůstávají vyrovnané," uvedl.

Rozzlobeně odcházel do šaten Milan Fukal. "Dostávali jsme góly jak malí kluci, jako uličníci. Něco si v šatně řekneme, a pak to nedodržíme," uvedl bývalý reprezentační obránce. Brankář Michal Špit přiznal, že některé góly šly na jeho vrub.

Český útočník Austrie David Lafata byl rád, že si mohl po zranění zahrát alespoň čtvrt hodiny. "Vyhráli jsme a naše naděje na postup je stále dobrá, ale tři inkasované góly doma jsou samozřejmě nebezpečné," konstatoval bývalý hráč Jablonce.

Reklama

Související témata: