Hlavní obsah

Tottenham věří, že přes Slavii postoupí i letos

Asistent trenéra Tottenhamu Gus Poyet tuší, že Slavia by tentokráte mohla být větším problémem než před rokem a nabádá k ostražitosti. “Víme toho o Slavii mnoho, hráli jsme s nimi minulý rok a myslím si, že klíčem k postupu bude náš domácí zápas,” řekl Poyet na oficiálních stránkách londýnského klubu.

Článek

“Na základě toho, jaké mají hráče a jakým způsobem hrají, si myslím, že budou chtít napravit svůj nezdar z minulého roku,” pochválil hráče Slavie. “Ale domnívám se, že, při vší úctě k soupeři, je hráčská kvalita na naší straně a postoupit bychom měli my. Máme dost času, abychom nastudovali hru Slavie ještě o něco víc, než co víme teď,” dodal na závěr asistent Juande Ramose na lavičce Kohoutů.

Sportovní ředitel Tottenhamu Damien Comolli má na Slavii podobný názor jako asistent trenéra Poyet. “Loni to pro nás bylo těžké. Vyhráli jsme u nich i doma, ale celý souboj byl obtížný, obzvláště zápas v Praze,” řekl Comolli na stránkách goal.com. “Byl jsem se podívat na Slavii, když hrála na Arsenalu. Znám její kvality a myslím si, že měli špatný den,” pokračoval.

“Uhráli několik dobrých výsledků v Champions Leage, bude to těžké. Pamatuji si, že remízovali s Arsenalem a dobře si vedli i v zápasech proti Steaue Bukurešť,” řekl funkcionář londýnského klubu, se kterým se sešívaní utkali v loňském roce v prvním kole Poháru UEFA, tehdy Slavia prohrála dvakrát 1:0 a do základní skupiny postoupili Angličané.

Reklama

Související témata: