Hlavní obsah

Brabec: První půlku jsme prochrápali

PRAHA

Fotbalisté pražské Slavie podlehli ve třetím kole Poháru UEFA v úvodním zápase Tottenhamu Hotspur 1:2 a výrazně si tak zkomplikovali své postupové šance. Sešívaní byli hlavně v prvním poločase horším týmem, když měli z anglického celku přehnaný respekt. „První půle byla z naší strany bázlivá, ale myslím, že jsme uhráli přijatelný výsledek,“ řekl po utkání gólman Slavie Martin Vaniak, který opět předvedl několik vynikajících zákroků.

Článek

Podle Vaniaka se na hře mimo přehnaného respektu projevila také nerozehranost týmu. „Bylo to těžké utkání. V první půli jsme se soupeře báli. Do druhého poločasu jsme se zvedli a měli jsme i na vyrovnání,“ vyprávěl Vaniak a pokračoval. „Při prvním gólu jsem balón viděl až na poslední chvíli, od někoho se to odrazilo k Berbatovovi, který vystřelil zpoza obránce,“ posteskl si.

Obránce Erich Brabec byl po utkání zklamaný. „Půlku jsme prochrápali. Druhý poločas byl jiný, ukázali jsme, že fotbal umíme,“ krátce zhodnotil utkání. Na adresu útočného dua soupeře Berbatov - Keane pak poznamenal: „Oba potvrdili, že jsou kvalitní útočníci.“

Podle Střihavky Slavia prohospodařila první poločas

Jedním z nejaktivnějších hráčů v dresu Slavie byl David Střihavka a svůj výkon ozdobil brankou. Stejně jako jeho spoluhráči si stýskal na úvodní dějství. „Prohospodařili jsme první poločas. Kdyby jsme hráli tak jako ve druhé části, tak se dalo hrát. Tottenham ukázal, že je to tým prvotřídní kvality a zaslouženě vyhrál,“ nechal se slyšet střelec sešívaných krátce po konci zápasu.

Jediným spokojeným Čechem tak byl Radek Černý, který odchytal za hosty celé utkání. „Dali jsme dva góly, to je pro nás pozitivní. Zasloužili jsme si vyhrát. S výsledkem však spokojeni být nemůžeme. Mohli jsme dát čtyři nebo pět gólů. Před utkáním jsme chtěli lepší výsledek,“ poznamenal na závěr.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články