Hlavní obsah

Slavia bude přece jen v televizi, Aston Villu bude vysílat Nova Sport

PRAHA

Čtvrteční duel Poháru UEFA mezi Slavií Praha a anglickou Aston Villou bude přeci jen k vidění na české televizi. S mistrovským klubem se dohodla v úterý v podvečer televize Nova, která bude zápas od 20:40 vysílat přímým přenosem na kabelové televizi Nova Sport. "Jsme rádi, že jednání dopadla úspěšně a že mohou být spokojeny všechny strany," uvedl v prohlášení klubu generální ředitel Petr Doležal.

Článek

Původně se zdálo, že český divák nebude mít možnost duel na žádném domácím televizním kanálu spatřit. Vedení klubu se totiž nedohodlo s šéfem sportovní redakce České televize Otakarem Černým.

„Udělali jsme Slavii nabídku, kterou předtím akceptovaly Ostrava, Teplice i Liberec. A dokonce nabídku ještě daleko výhodnější. Se všemi jsme se dokázali dohodnout, jen se Slavií to nejde,“ tvrdil pro Sport.cz Černý a dodal, že požadavky Slavie byly neakceptovatelné.

Televize Nova požadavky Slavie, zdá se, splnila. „Slavia jednala také s Českou televizí, stanovené podmínky splnila Nova, přesto věříme, že i v budoucnosti jsou otevřené také dveře pro spolupráci s Českou televizí,“ uvedl v oficiálním prohlášení sešívaných tiskový mluvčí Ondřej Zlámal.

„Jsme rádi, že jednání dopadla úspěšně a že mohou být spokojeny všechny strany, Slavia, její fanoušci a také televizní diváci, kteří uvidí zajímavý přenos,“ uvedl v oficiálním prohlášení generální ředitel klubu Petr Doležal.

On-line reportáž z utkání Slavia Praha - Aston Villa budete moci sledovat ve čtvrtek večer na stránkách Sport.cz!

Reklama

Související témata: