Hlavní obsah

Vaniaka rozčílil padající filmař Jarolím

PRAHA

Tak to byla další pohárová sprcha. Vyloučený trenér i brankář, porážka znovu bez vstřeleného gólu a konec postupových nadějí. Ani v posledním utkání v Amsterdamu už fotbalisté Slavie nenapraví nic z toho, co ve čtvrtečním zápase s Hamburkem a duelech předcházejících v pohárové Evropě nadrobili.

Článek

Rozčarování bylo ve slávistické kabině veliké. „Veliká škoda, protože Hamburk v Praze nepředvedl nic světoborného. Dal dva góly vlastně z ničeho. Třeba Aston Villa měla mnohem kvalitnější a silnější mužstvo,“ srovnával zkušený Vladimír Šmicer.

„Jenže Hamburk byl o dva góly lepší než my, což rozhoduje. My jsme naopak branku zas nedali. Pak přišla penalta a byl konec,“ krčil rameny útočník Tomáš Necid, který sehrál poslední zápas za Slavii před zimním odchodem do CSKA Moskva. „Fanoušci mě po utkání vytleskali, za to jim moc děkuju.“

Nejvíc zklamaný byl ovšem brankář Martin Vaniak. „Vyloučení a ještě penalta, tahle kumulace trestů je pro gólmany neúprosná. Ptal jsem se Davida Jarolíma, jestli má zapotřebí tohle dělat i v poslední minutě... Každý ho zná, on tyhle pády zkouší pořád. Nejhorší ale je, že dostanu trest, kvůli němuž můžu v příští sezóně přijít o předkolo Ligy mistrů,“ strachoval se Vaniak.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články