Hlavní obsah

Kouč Manchesteru City Hughes: Měli jsme přidat třetí gól

Fotbalisté anglického Manchesteru City mají nakročeno do další fáze Poháru UEFA. V úvodním čtvrtfinálovém duelu proti dánskému Aalborgu vyhrál na domácí půdě 2:0, když se o branky postarali Caicedo a Wright-Phillips. „Je to velmi dobrý výsledek a důležité je i čisté konto,“ řekl pro BBC manažer anglického celku Mark Hughes.

Článek

„Mohli jsme vstřelit ještě více branek, ale bohužel jsme naše šance neproměnili,“ našel kaňku na výkonu svých svěřenců a pokračoval: „Ale je to 2:0 a já věřím, že další góly přidáme v Dánsku. Pro soupeře pak bude hodně těžké pokusit se s výsledkem něco udělat.“

Hughes si všiml, že Aalborg nepředvedl vše co umí, ale zároveň poznamenal, že jeho svěřenci soupeři více nedovolili. „To je naše dobrá vizitka,“ liboval si manažer, podle něhož rozhodčí jeho tým poškodil, když neodpískal zákrok Beauchampa v pokutovém území na Robinha. „Koukal jsem na to a byla to jasná penalta. V této fázi soutěže by třetí gól znamenal téměř jistý postup,“ čertil se.

Aalborgu před domácí odvetou nezbývá nic jiného, než se soustředit na ofenzívu, což bude v obraně dánského celku jistě vytvářet mezery. „Brejky jsou naší silnou stránkou,“ předjímá Hughes.

S výsledkem byl spokojený i záložník Manchesteru Stephen Ireland. „Měli jsme přidat další branky a rozhodnout o našem postupu již doma, takhle je vše ještě otevřené,“ nechal se slyšet Ireland, jenž varuje své spoluhráče před inkasováním brzkého gólu na dánské půdě. „Na to si musíme dát pozor. Naštěstí se nám v letošní sezóně v pohárové Evropě daří na hřištích soupeřů,“ doplnil.

Reklama

Související témata: