Hlavní obsah

Evropská liga: Do boje jde opět Baroš, ale i Jarolím a Koller

PRAHA

I některé věhlasnější týmy zasáhnou do třetího předkola Evropské ligy, a s nimi také řada českých fotbalistů. Útočník Milan Baroš v dresu istanbulského Galatasaraye, který hrál už i předešlé předkolo s kazašským Kostanajem, zřejmě zasáhne do prvního souboje doma s izraelským Maccabi Netanya. V minulých zápasech se zdálo, že s ním nový kouč Frank Rijkaard do základu bude počítat.

Článek

Samara s Janem Kollerem a Jiřím Jarošíkem začíná na hřišti irských St. Patrick‘s. Dánští Randers přivítají Hamburk s kapitánem Davidem Jarolímem, zraněný mladík Miroslav Štěpánek je ale mimo hru stejně jako poslední nákup německého klubu David Rozehnal.

Austria s Tomášem Junem a Petrem Voříškem bude čelit v Srbsku Vojvodině. Žilina s trenérem Pavlem Hapalem a českým duem David Kobylík–Ondřej Šourek přivítá Hajduk Split. Varšavská Polonia s českým kapitánem Radkem Mynářem pokračuje v soutěži doma proti nizozemské Bredě. Bruggy se Štěpánem Kučerou mají za soupeře Lahti.

Úvodní zápasy 3. předkola fotbalové Evropské ligy UEFA:
16:00Dinamo Tbilisi - Crvena Zvezda Bělehrad,
17:00FK Petrovac (Černá Hora) - Sturm Štýrský Hradec,
17:30Honka Espoo (Fin.) - Karabach (Ázerb.), Rabotnički (Mak.) - Odense,
18:40Maccabi Netanya - Galatasaray,
19:00Fredrikstad (Nor.) - Lech Poznaň, IFK Göteborg - Hapoel Tel-Aviv, Tromsö (Nor.) - Slaven Koprivnica (Chorv.), FK Vojvodina (Srb.) - Austria Vídeň, CSKA Sofia - Derry City (Ir.), Bröndby Kodaň - Legia Varšava, Metalurg Doněck - NK Lublaň, Valerenga Oslo - PAOK Soluň, FK Vetra (Lit.) - Fulham,
19:15Rapid Vídeň - APOP Peyias (Kypr),
19:30FC Vadúz - Slovan Liberec, Žilina - Hajduk Split,
19:45Steaua Bukurešť - Motherwell,
20:00Vaslui (Rum.) - Omonia Nikósie, Polonia Varšava - Breda,
20:15Slavija Sarajevo - MFK Košice,
20:30Randers (Dán.) - Hamburk, Bruggy - FC Lahti,
20:45FC Aberdeen - Sigma Olomouc, St. Patrick's (Ir.) - Křídla sovětů Samara, PSV Eindhoven - Černo More Varna, FK Sevojno (Srb.) - Lille, Fenerbahce - Honvéd Budapešť, Helsingborg - FK Sarajevo, AS Řím - Gent,
21:00Rijeka (Chorv.) - Metalist Charkov,
21:15KR Reykjavík - Basilej,
21:30Athletic Bilbao - Young Boys (Švýc.),
21:45Braga - Elfsborg.

Reklama

Související témata: