Hlavní obsah

Magera si s Temešvárem zahraje proti Manchesteru City

NYON

Český fotbalista Lukáš Magera se může těšit na atraktivní souboj s Manchesterem City. Zřejmě nejbohatší tým současnosti přisoudil za soupeře 4. předkola Evropské ligy Magerovu Temešváru páteční los v Nyonu. Čtveřice Čechů v Novosibirsku si zas zahraje proti PSV Eindhoven.

Foto: Petr Horník, Právo

Lukáš Magera.

Článek

Magera, jenž se usadil v základní sestavě Temešváru, bude mít proti Manchesteru City o motivaci více, protože bývalého hráče Ostravy již delší čas sledují skauti právě anglických celků a může si tak svým výkonem říci o angažmá na ostrovech.

Pudil narazí na Porto, Baroš proti Lvovu

Na silného soupeře se může těšit i Daniel Pudil s Genkem, který vyzve Porto. Milan Baroš s Galatasarayem pak změří síly se Lvovem, Miroslav Slepička s Dinamem Záhřeb s Györem a CSKA Moskva Tomáše Necida s Famagustou.

Dněpropetrovsk s Mariem Holkem a Janem Laštůvkou narazí na Lech Poznaň, který vypadl z kvalifikace o Ligu mistrů po porážce se Spartou. Besiktas, který vyřadil Plzeň, čeká HJK Helsinky. U toho bude jen Tomáš Zápotočný, jelikož Tomáš Sivok dvojzápas nestihne kvůli zranění.

Pokořiteli Jablonce APOELu Nikósie los přisoudil španělské Getafe, běloruský Mogilev, který si poradil s Ostravou, pak zavítá na půdu jiného španělského celku Villarrealu.

První zápasy jsou na programu 19. srpna, odvety o týden později. Vítězové postupují do základních skupin Evropské ligy, poražení v pohárové Evropě končí.

Reklama

Související témata: