Hlavní obsah

Naděje pro Spartu? Liverpool prý nepostaví Gerrarda ani do odvety

PRAHA/LIVERPOOL

Fotbalisté Liverpoolu budou podle britského tisku postrádat i ve čtvrtečním odvetném duelu 1. kola vyřazovací fáze Evropské ligy proti Spartě kapitána Stevena Gerrarda. Klíčová opora Reds se už téměř měsíc zotavuje ze zranění stehenního přitahovače a kouč Kenny Dalglish prý nehodlá riskovat možnost obnovení poranění ani v rozhodujícím utkání, které rozhodne o postupujícím do osmifinále.

Foto: Phil Noble, Reuters

Záložník Liverpoolu Steven Gerrard.

Článek

Třicetiletý středopolař se zranil 6. února při zápase s Chelsea, a přestože je jeho stav uspokojivý, Dalglish podle listu Daily Mail nechce riskovat. "Steven je už jednou nohou zpět na trávníku, musíme se ale na věc dívat z dlouhodobého hlediska," naznačil trenér Liverpoolu, že kapitánskou pásku opět navlékne některý z Gerrardových spoluhráčů.

Po dvouzápasové pauze zaviněné zraněním třísel se naopak vrací dánský internacionál Daniel Agger, který by měl pomoci naplnit naději fanoušků Reds na postup mezi nejlepších šestnáct týmů Evropské ligy. Při bezbrankové remíze na Letné ale Liverpool nijak herně nepřesvědčil. "Ve vyřazovací fázi není žádný zápas jednoduchý. Šance jsou ale na naší straně," poznamenal Agger.

Reklama

Související témata: