Hlavní obsah

Modrič nechce hrát proti Manchesteru. Nemá hlavu v pořádku, říká kouč

Za každou cenu si chce chorvatský středopolař Luka Modrič vydupat přestup do Chelsea, která v neděli předložila jeho Tottenhamu novou nabídku v hodnotě 30 miliónů liber. Modričova tvrdohlavost došla tak daleko, že začal stávkovat a odmítá nastoupit k pondělnímu šlágru proti Manchesteru United.

Chorvatský špílmachr Luka Modrič už nechce za Tottenham nikdy nastoupit.

Článek

Podle britských médií pětadvacetiletý středopolař údajně řekl manažerovi Spurs Harry Redknappovi, že už za Tottenham nechce nikdy nastoupit. Kouč novinářům přiznal, že Modrič není s týmem na předzápasovém soustředění a řekl, že „jeho hlava není v pořádku“. Dodal, že Modrič má také lehké zranění třísel.

„Trochu ho to zranění trápí, ale existuje možnost, že i přesto by mohl být schopen nastoupit. Jenže momentálně není jeho hlava úplně v pořádku. Někdo mu ji totálně zamotal. Potřebujeme to co nejdříve vyřešit,“ přiznal Redknapp.

Přinutí ho Levy?

Jeho Tottenham se chystá na vůbec první zápas tohoto ročníku Premier League, protože úvodní duel proti Evertonu byl kvůli nepokojům na Ostrovech odložen. Nicméně Kohouti už odehráli zápas předkola Evropské ligy proti skotským Hearts, v němž však Modrič nenastoupil. V evropských pohár by tak mohl v této sezóně hrát i za jiný klub.

Do Chelsea už směřuje další posila za 30 miliónů liber – křídlo Juan Mata z Valencie, jemuž už zbývá k dokončení transferu jen lékařská prohlídka. Na příchod Modriče už Blues zbývá jen devět dnů.

Britští komentátoři se shodují, že Modričova rebélie pořádně rozčílí prezidenta Spurs Daniela Levyho, který podle jejich mínění může Modriče donutit, aby k pondělnímu zápasu proti United nastoupil.

Reklama

Související témata: