Hlavní obsah

Poplach v oblacích! Pojedeme za Lochneskou, jásali slávisté

Byl náhradní gólman poslem dobrých zpráv? Osmifinále Evropské ligy ukáže. Jeho los fotbalisté pražské Slavie sledovat nemohli. Právě byli v letadle při vítězném návratu z Leicesteru. Jméno příštího soupeře jim tedy oznámil právě Přemysl Kovář palubním telefonem. „Slyšíte mě všichni? Už je to tady. Bohužel do Anglie neletíme. Je to… Glasgow Rangers!“

Foto: Hannah Mckay, Reuters

Youri Tielemans (vlevo) z Leicesteru a Nicolae Stanciu ze Slavie.

Článek

Jsou spokojení, aby ne. Pro řadu z nich, včetně trenéra Jindřicha Trpišovského, vytoužený soupeř. Navíc sešívaní věří, že také hratelný.

Jezdce si přáli také Lukáš Masopust nebo Štěpán Kolář. „Chci Glasgow Rangers, abychom jeli na Lochnesku," křenil se trenér gólmanů.

Budiž jim přáno. Sešívané čeká další ostrovní soupeř.

„Rangers jsou dobrý tým, čeká nás důležitý dvojzápas, těžký test. Hezký los, jen je škoda, že nebudeme hrát s fanoušky, protože by byla skvělá atmosféra jak v Edenu, tak v Glasgow. Těšíme se na zajímavé zápasy," říká pro klubovou televizi záložník Nicolae Stanciu.

„Nejsou to United, které jsem si přál, ale myslím si, že je to skvělý tým. Zase pojedeme na ostrovy, takže skvělé," přidává se k němu Lukáš Provod, autor vítězné branky proti Leicesteru.

„Čekal jsem, že dostaneme Arsenal nebo United, ale tohle je taky dobrý soupeř," kvituje útočník Jan Kuchta.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: