Hlavní obsah

Pohárový zápas Teplic pouze na internetu

PRAHA

První zápas 3. kola Poháru UEFA mezi Celtikem Glasgow a Teplicemi si čeští fanoušci v televizi nevychutnají. Na macešský přístup televizních stanic k fotbalu si tuzemští příznivci již zvykli, a tak nezbývá než závidět těm zahraničním. Fanouškům Celtiku totiž nabídne přenos nejen televizní stanice Sky, ale i klub prostřednictvím internetu.

Foto: ČTK

Chcete vidět teplické fotbalisty v akci? Jeďte do Glasgowa, nebo zkuste internet...

Článek

Jeho součástí jsou vedle samotného utkání i podrobné statistiky, rozhovory před zápasem i po něm. Celtic nabízí službu, podobně jako další kluby, již delší čas za předplatné. To činí pro ty, kteří platí kreditní kartou vydanou britskou bankou, 4,99 liber měsíčně (tedy něco přes 200 korun), pro držitele karet vydaných jinými bankami pak o čtyři libry více.

Přenos se bude vysílat na klubových stránkách, kde je také možno si sledování zápasu dopředu objednat. Britští televizní diváci se samozřejmě mohou posadit v obývacím pokoji, otevřít pivo a věnovat se duelu v obvyklém televizním přenosu stanice Sky. V České republice však žádná televize utkání živě nevysílá.

Reklama

Související témata: