Hlavní obsah

Straka: Liga, kde vlastně nemáme co hledat

GLASGOW

Než se rozkoukali po zelených ochozech, byli poraženi. Trenér Teplic František Straka přesto tvrdil, že dvě branky v úvodu nepřišly kvůli nervozitě. "Šlo hlavně o kvalitativní rozdíl. Přiznejme si, že jsme se prostě ocitli v lize, ve které nemáme co dělat," musel si na rovinu přiznat kouč hned po závěrečném hvizdu.

Článek

Neudělal chybu tím, že poslal do obrany úplně neostříleného Ryšku a nejzkušenějšího Radu poslal do zálohy? "Neviděl bych v tom extra velký problém. Ale je fakt, že když se prohodili, tak si Rada s Hunalem více vyhověli. Já předtím spoléhal, že Rada v záloze dokáže podržet míč."

Vlastimil Ryška si prožil krutý test své kariéry. První gól jde na jeho vrub. "To mátě těžké. Tihle hráči umí s míčem velké věci. V poslední chvíli před vámi vymyslí něco nečekaného," vyprávěl. Z premiéry na evropské scéně měl smíšené pocity. "Zahrál jsem si na tak nádherném stadiónu, ale ten výsledek..."

Poštulkovo dejá vu

Gólman Tomáš Poštulka si ve 13. minutě po druhé inkasované brance zase vzpomněl, jak chytal v dresu Sparty na barcelonském Nou Campu. Tehdy ovšem dostal ,bůra'.

"Vlítli na nás na pokraji agresivity. Jsou na to zvyklí, hrají před takovým kotlem každý týden ligu. To my se nejdříve se soupeřem oťukáváme..." rozebíral počáteční teplický průšvih.

Teplický gólman si myslel, že vlastně bylo i trochu dobře, že ty dva góly padly. "Jinak by nepolevili a nepřestávali hrát... O to je víc škoda posledního gólu v mé síti. 2:0 by ušlo."

Reklama

Související témata: