Hlavní obsah

Nešpor litoval, že Boleslav neuhrála s Twente lepší výsledek

Praha

Fotbalového útočníka Martina Nešpora mrzelo, že Mladá Boleslav neuhrála ve čtvrtečním zápase 3. předkola Evropské ligy na hřiště Twente Enschede příznivější výsledek než porážku 0:2. Litoval, že Středočeši od favorita inkasovali dvě branky mezi 52. a 58. minutou, které jim zkomplikovaly pozici před domácí odvetou.

Foto: Petr Horník, Právo

Boleslavští fotbalisté si nepřivezli z Enschede dobrý výsledek pro odvetu.

Článek

"V prvním poločase jsme hráli v bloku výborně, nějak extra jsme je nepustili do šancí. Do druhého poločasu jdeme a hned dostaneme dva rychlé góly," řekl Nešpor po zápase v Enschede českým novinářům.

S jedním inkasovaným gólem by se týmu odjíždělo z Nizozemska mnohem lépe. "Výsledek 1:0 by byl pro nás určitě příznivější. Ještě Bruno tam měl šanci, kterou mohl dát, takže také škoda," připomněl dvaadvacetiletý hráč jedinou velkou příležitost Mladé Boleslavi v zápase, když za stavu 0:2 nejprve Matej Sivrič trefil domácího gólmana a dorážející David Brunclík přestřelil branku.

I přes dvougólové manko bude podle Nešpora za týden v Mladé Boleslavi o co hrát. "Dva góly jsou dost, ale my se s nimi doma popereme a uvidíme. Bylo vidět, že jsou pohybovější a na balonu silní, takže musíme hrát na svém stadionu otevřeněji," řekl odchovanec Bohemians 1905, který se z pozice "odříznutého" útočníka během 69 minut prakticky nedostal k míči.

"Takhle jsme měli hrát a já jsem byl smířený s tím, že tam budu sám a nějak se na tom hrotu budu prát. Nejvíc vás vyčerpá, když běháte od jednoho stopera k druhému, pak na vás letí balon a vy nemáte sílu to nějak udržet. Proto to bylo těžké utkání po kondiční stránce, ale zase se nechci vymlouvat," dodal Nešpor, jenž zatím v první lize odehrál 55 zápasů a vstřelil osm branek.

Reklama

Související témata: