Hlavní obsah

Po skalpu Atlétika a sobím svetru dostal Vrba hodinky od Verešové

Praha

Speciální edicí hodinek Angels of Viktoria byli odměněni za postup z prvního místa skupiny Evropské ligy fotbalisté Viktorie Plzeň, kteří ve čtvrtek večer doma porazili Atlétiko Madrid. Triumf nad obhájcem titulu druhé nejprestižnější soutěže Evropy jim zajistil skok na vedoucí pozici skupiny B a pozici mezi nasazenými týmy pro los prvního jarního kola.

Foto: MPM-Quality

Plzeňský kouč Pavel Vrba s hodinkami a s modelkou Andreou Verešová.

Článek
Fotogalerie

Bitva se španělským obrem byla posledním duelem plzeňských fotbalistů před zimní dovolenou, a tak ještě v noci na pátek došlo na klubový večírek. Party proběhla v plzeňském klubu Pantheon, jehož tváří je modelka Andrea Verešová.

Právě dvaatřicetiletá rodačka ze slovenské Žiliny předala první kus hodinek trenéru západočeské družiny Pavlu Vrbovi, který slavil ve čtvrtek devětačtyřicáté narozeniny.

„Věřím, že se celému týmu budou hodinky líbit a klukům přinesou štěstí. Mají zajímavý design a jsou inspirované anděly,“ smála se Verešová, když jako prvnímu připnula na zápěstí hodinky Vrbovi.

"Kluci mi udělali radost"

Plzeňský trenér dostal vytoužený dárek v podobě prvního vítězství nad evropským elitním klubem už s předstihem, následně jej hráči potěšili svetrem se vzory sobů a vloček, v němž prožil i velkolepou party. „Před rokem jsem se musel svého zamilovaného vzdát, když jsem se vsadil s Pavlem Horváthem, že zhubne. Sázku vyhrál. Teď mi však nevrátil ten můj. Ale nevadí, nový se v kvalitě téměř vyrovná tomu starému. Kluci mi fakt udělali radost,“ vyprávěl plzeňský oslavenec, než rozřízl dort se znakem Viktorie.

„Před rokem jsem se musel svého zamilovaného vzdát, když jsem se vsadil s Pavlem Horváthem, že zhubne. Sázku vyhrál. Teď mi však nevrátil ten můj. Ale nevadí, nový se v kvalitě téměř vyrovná tomu starému. Kluci mi fakt udělali radost,“ vyprávěl Vrba.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články