Hlavní obsah

Fanoušci Sparty vzali pokladny útokem, lístky na Chelsea rychle mizí

Praha

Netrvalo dlouho, a zákaznické centrum před Generali Arenou se ocitlo v obležení fanoušků. Fotbalová Sparta začala v pondělí dopoledne prodávat lístky na duel Evropské ligy s Chelsea (14. února). V první fázi pouze pro držitele permanentek a karty fanouška. Lidé si brali dovolené a navzdory panujícímu mrazu vytvořili ještě před otevřením centra dlouhou frontu.

Foto: Stanislav Zbyněk, ČTK

Zájemci o lístky na Chelsea vytvořili před letenskými pokladnami dlouhou frontu.

Článek

Sparta počítá od příštího pondělí s druhou fází prodeje pro veřejnost, je však otázkou, zda k ní ještě dojde. Permanentkáři totiž mají garantovány vstupenky celý tento týden. A přestože jeden člověk smí vzít maximálně čtyři lístky, je dost dobře možné, že klub již v pátek ohlásí: VYPRODÁNO!

„První statistiku prodeje budeme mít v průběhu pondělního odpoledne či večera. Zájem je každopádně velký. Provoz zákaznického centra jsme prodloužili od 10:00 do 20:00, první zájemci dorazili již v půl sedmé ráno," usmívá se Ondřej Kasík, ředitel komunikace letenského klubu.

Sparta spustila takzvaný prodej na jméno. Při koupi vstupenky je třeba uvést jméno a datum narození osoby, pro kterou je vstupenka určena. Při vstupu na stadión budou fanoušci požádáni o předložení průkazu totožnosti, a pokud se údaje v něm nebudou shodovat s těmi na vstupence, nemusí být na stadión vpuštěni.

Pro dychtivé příznivce, kteří se těší na velkou bitvu s Petrem Čechem, Terrym, Lampardem a spol., to není žádný problém. Řada z nich si vzala na pondělí v zaměstnání volno, aby mohla dlouhatánskou frontu před Generali Arenou vystát a cenné lístky získat...

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články