Hlavní obsah

Otočit výsledek 0:3 bude šíleně těžké, tvrdí slovenská hvězda Neapole Hamšík

Zvrátit výsledek 0:3 bude v Plzni podle hvězdy Neapole Marka Hamšíka šíleně těžké. Slovenský reprezentant sice v Evropské lize ve čtvrtek proti Viktorii ve druhé půli nastoupil, ale prohře italského týmu nezabránil.

Foto: Salvatore Laporta, ČTK/AP

Plzeňský gólman Matúš Kozáčik bojuje ve vzduchu s Markem Hamšíkem.

Článek

"Teď se na to musíme snažit zapomenout a soustředit se na nedělní zápas se Sampdorií. Teprve pak můžeme znovu myslet na Plzeň. Každopádně zvrátit výsledek 0:3 bude šíleně těžké," připustil Hamšík v rozhovoru pro Sky Sport.

"Nikdo z nás takový výsledek nečekal. A to přesto, že já věděl, že je Plzeň opravdu dobrý tým. A dnes to ukázala," dodal Hamšík.

Kouč neskládá zbraně

Trenér italského klubu Walter Mazzarri ještě neskládá zbraně a prý nehodlá i přes jasnou porážku vyvěsit bílou vlajku. "Jsme v podobné situaci jako proti nám byla loni Chelsea," připomněl rok staré osmifinále Ligy mistrů, ve kterém Neapol první zápas doma vyhrála 3:1, ale nakonec nepostoupila, když venku prohrála 1:4.

K zopakování něčeho podobného je však podle něj třeba daleko lepších výkonů, než byl ten čtvrteční. "Začali jsme špatně stejně jako v předchozím utkání proti Laziu Řím (1:1). Pak jsme neproměnili své šance, zatímco oni ze dvou a půl střel dali tři góly," litoval.

Nelíbil se mu ani přístup některých hráčů. "Na hřiště se musí jít s jiným přístupem. Skoro to vypadalo, že se my bojíme Plzně a ne ona nás. Budu s hráči mluvit a chci slyšet jejich názor na to, co se dnes stalo," dodal kouč.

Reklama

Související témata: