Hlavní obsah

Benítez i po postupu přes Spartu dostává od žurnalistů do těla

Londýn

Vztahy mezi anglickými novináři a koučem Chelsea Rafaelem Benítezem jsou evidentně napjaté. Přesto, že Blues postoupila do osmifinále Evropské ligy, dostával španělský trenér od žurnalistů tvrdě do těla.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Chelsea Rafael Benítez

Článek

Hodně otázek padalo na Fernanda Torrese, kterého Benítez neustále chrání. „On přeci dával góly, když do Chelsea přišel. Já věřím, že je zase bude dávat. Není zoufalý a nechybí mu ani sebevědomí. Odvádí velkou práci a dnes měl čtyři šance. Potřebuje dát gól,“ hájil kouč svého španělského krajana.

Vytýkáno mu bylo i střídání a vůbec sestava, kterou vyslal na trávník. „Oscar byl unavený, ale Hazard dal rozhodující gól. Samozřejmě, že nám chyběli Lampard, Ivanovič, Luiz, Ba... Když máte na hřišti jiné hráče, musíte prostě hrát jinak. Ale důležité je, že jsme postoupili,“ odmítal kritiku novinářů.

S Manchesterem City o druhé místo

V neděli Chelsea čeká důležitý ligový zápas s Manchesterem City. „Pro nás je velmi důležitý. Naším cílem je skončit do čtvrtého místa a nedělní výhra nám to může hodně přiblížit. Hrajeme dokonce o to druhé. I proto jsme dnes šetřili některé důležité hráče,“ zdůraznil.

Podle jeho slov podala Sparta i na Stamford Bridge výborný výkon. „Je to kvalitní tým a postup přes něj si ceníme. Platí, že chceme Evropskou ligu vyhrát a přes ni pak i evropský Superpohár,“ zopakoval přání či úkol majitele Chelsea Romana Abramoviče.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články