Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušci Chelsea jásali nad triumfem. Nádhera! Zase v poslední minutě, radovali se

Londýn

Fanoušci Chelsea, kteří se nedostali na finále Evropské ligy přímo na stadión do Amsterdamu, si užívali bujaré oslavy triumfu nad Benfikou především v Broadway Baru a Grillu v jižním Londýně.

Oslavy fanoušků ChelseaVideo: Reuters

 
Článek

Stejně jako loni si tak mohli prožít radost nad vítězstvím v evropské soutěži, i když tentokrát šlo o méně ceněnou Evropskou ligu. První erupce nadšení vypukla v Londýně už po prvním gólu Fernanda Torrese, na němž měl velkou zásluhu také rozehrávající Petr Čech.

Jenže hned za pár minut to mezi příznivci Blues jen zklamaně zahučelo, když Cardozo náskok týmu ze Stamford Bridge vymazal. O to větší jásot vypukl po vítězné trefě hlavou Branislava Ivanoviče po rohovém kopu ve druhé minutě nastavení.

„To je typická Chelsea, nechali jsme si to na poslední minutu, prostě nádhera," dělil se o své dojmy s agenturou Reuters fanoušek jménem William.

„Loni jsme vyhráli Ligu mistrů, teď Evropskou ligu. Jsme skvělí. Chelsea je zpět a ukazuje Arsenalu, jak se to má dělat," přidal se zase příznivec Tariq Ali, jenž zároveň popíchl londýnského rivala z Emirates Stadium.

Reklama

Související témata: