Hlavní obsah

FANTASY: Sportovní komentátor přináší tipy na složení sestavy pro Evropskou ligu

Michal Hrdlička

Po prestižních zápasech Ligy mistrů je tu další porce kvalitních utkání, tentokrát na půdě Evropské ligy. Pozornost českých fanoušků bude upřena především na duel našeho jediného zástupce Slovan Liberec. Ten se zatím v pohárech prezentuje překvapivě dobrými výsledky, teď ovšem zajíždí na hřiště silné Sevilly. Jak složí sestavu ve Fantasy komentátor Michal Hrdlička?

Nejoblíběnšjší hráči Fantasy Evropské ligy

Článek

"Co se týká sestavy ve Fantasy, raději bych se sázce na hráče Severočechů vyhnul. Potrestaného Kováře nahradí v bráně Hroššo a spíš bych důvěřoval některým borcům Sevilly. Ale to neudělám. Začneme odzadu. V bráně Marchetti z Lazia. Římský tým je proti kyperskému Limassolu velkým favoritem a očekávám čisté konto.

Zadáky dávejte z Alkamaaru nebo Tottenhamu

V obranné čtveřici věřím dvěma zadákům z Alkmaaru a stejné zastoupení má i Tottenham. Kohouti jsou zatím stoprocentní a moldavský sok Tiraspol by měl být laskominou. To by měl prokázat i Jermaine Defoe, jemuž dokonce dávám kapitánskou pásku.

Záložní řada je spojená z ruských carů. Dva bouráci z Dněpropetrovsku a dva z Kazaně. Zápasy v Rusku jsou pro hostující týmy vždy hodně nepříjemné a bude to platit i tentokrát. Z pohledu utkání v Evropské lize se navíc všem čtyřem vyvoleným daří. Eremenko, Rotaň, Konopljanka i Rjazancev nasbírali dvacet a více bodů.

Defoe nastřílel v EL už 4 branky

V útoku kromě zmíněného Defoea, který dal letos v El už 4 branky, stavím Floccariho z Lazia. V Evropské lize hraje, v Trabzonsporu se blýskl dvěma zásahy. Počítám, že na to naváže."

Reklama

Související témata: