Hlavní obsah

Plzeň v pátek spustí prodej vstupenek na zápasy s Lyonem

Plzeň

Prodej vstupenek na zápasy osmifinále Evropské fotbalové ligy mezi Viktorií Plzeň a Olympiquem Lyon bude zahájen v pátek 7. března. První tři dny prodeje budou pro permanentkáře, volný prodej začne v pondělí 10. března. Ceny vstupenek na domácí odvetu, která se hraje ve čtvrtek 20. března, jsou od 400 do 900 korun pro majitele permanentek a od 600 do 1200 korun pro ostatní fanoušky.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Útočník Viktorie Plzeň Stanislav Tecl oslavuje svůj gól.

Článek

"Pro držitele permanentek, jejichž počet se přiblížil pěti tisícům, budou vyčleněny první tři dny prodeje. Na jednu permanentku bude možno zakoupit pouze jednu vstupenku na duel s Lyonem," prohlásil tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár. "Stran rezervací stálých míst bude platit stejný systém jako při předprodeji balíčků na základní skupinu Ligy mistrů nebo nedávný duel se Šachtarem Doněck," dodal.

Jeden fanoušek si může koupit maximálně čtyři vstupenky. "Utkání se neřadí mezi rizikové, na rozdíl od duelu s Doněckem nebudeme po fanoušcích vyžadovat osobní doklady na jednotlivé vstupenky," doplnil Pillár.

Plzeň bude mít k dispozici rovněž zhruba 1500 vstupenek na úvodní zápas na hřišti Lyonu, hraný 13. března. "Lyon rozděluje sektor hostujících fans do dvou cenových kategorií. Vstupenka na horní tribunu vyjde na 14 eur (390 korun), spodní tribuna bude k dispozici za osm eur (220 korun). Prodej bude možný pouze v hotovosti a v české měně," řekl Pillár. "Věříme, že díky významu utkání i relativně jednodušší logistice do Lyonu by mohl být viktoriánský sektor na stadiónu zaplněn," dodal.

Plzeň rovněž nabízí fanouškům možnost využít leteckého speciálu do Lyonu. Letadlo pro 140 osob v případě zájmu odstartuje v den zápasu ráno a hned po utkání se vrátí do Prahy.

"Cena je stanovena bez jakéhokoli navýšení na 6500 korun. V ceně jsou zajištěny letenky tam a zpět, vstupenka na utkání, doprava v místě konání zápasu a služby delegáta," řekl Pillár. Fanoušci se mohou hlásit do pátečního poledne na e-mail: rataj@fcviktoria.cz.

Reklama

Související témata: