Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalisté Sevilly neukočírovali radost a po výhře v EL se políbili

Byla to obrovská euforie. Sevilla se s Benfikou přetahovala o vítězství v turínském finále Evropské ligy až do závěrečných pokutových kopů. I proto se fotbalisté španělského celku tak spontánně radovali ze zisku cenné trofeje. Hráči Ivan Rakitič a Daniel Carrico se ze samé radosti políbili, což neušlo televizním kamerám.

Fotbalisté Sevilly Ivan Rakitič a Daniel Carrico se políbili.

 
Článek

Fanoušci napříč Evropou se nemohou shodnout, zda se jednalo o nešťastnou shodu událostí, v níž se oba původně hodlali políbit na tvář, což u Jihoevropanů není nic výjimečného. Anebo zda se oba záložníci polibkem nepřímo přiznali k homosexualitě.

V zápase, do něhož nastoupili Chorvat Rakitič i Portugalec Carrico v základní sestavě, se hrálo bez branek. Gól nepadl ani v prodloužení, takže si Sevilla vykopala druhou nejcennější trofej klubových soutěží v Evropě až v pokutových kopech.

V těch se zaskvěl brankář Beto, který zlikvidoval dvě penalty prokleté Benfiky. Vítězství pak ztvrdil proměněným pokutovým kopem Kevin Gameiro. „Díval jsem se (na jeho kop) s velkou nadějí. Vím, že je to pohodový hráč, který dokáže dobře ustát tlak. Přál jsem si, aby dal gól, což se stalo, a v mém srdci vybouchal obrovská exploze. Cítil jsem pýchu a radost. Byl to nádherný historický moment," radoval se Portugalec Beto.

Reklama

Související témata: