Hlavní obsah

FANTASY: Slovan ještě nedal gól, i proto věříme v další plný bodový zisk Sparty!

Evropská liga se přelévá do druhé poloviny skupinových bojů. Náš jediný zástupce si zatím nevede vůbec špatně. Sparta Praha se společně s Young Boys a Neapolí se šesti body dělí o vedení ve skupině. Český divák se tak může těšit na velmi napínavé boje. Pokud chce Sparta i nadále živit šanci na postup do dalších fází soutěže, musí dnes na Letné porazit Slovan Bratislava.

Kapitánem našeho týmu bude Kadeřábek.

Článek

My ve výhru Sparty věříme. Slovan nedal v Evropské lize ještě branku a na Letné se hostům zlomit tuto nelichotivou statistiku nepovede. Do branky stavíme Davida Bičíka. V obraně si zahraje Pavel Kadeřábek, který kromě plnění obraných úkolů podporuje i útočnou fázi letenských a z jeho úniků po pravé straně by mohl těžit David Lafata.

V našem výběru nechybí reprezentanti

Wolfsburg čeká odveta s Krasnodarem. Při prvním měření sil těchto týmu Wolfsburg svého soupeře přejel 4:2. My věříme, že Krasnodar nebude mít šanci ani při odvetném utkání. Do naší sestavy putují hned tři zástupci německého týmu. V obraně se objeví Schäfer. V záloze se představí Perišič a v útoku jeho kolega z chorvatské reprezentace Olič.

Plné zastoupení má v našem výběru i tým Besiktase Istanbul. Turecký celek narazí na Partizan. Zápas v Bělehradě jasně vyzněl ve prospěch tureckého soupeře a my věříme, že na horké půdě v Turecku domácí nedají svému soupeři šanci. Do naší sestavy putuje trojice domácích hráčů – Özyakup, Sahan a Demba Ba.

Reklama

Související témata: