Hlavní obsah

FANTASY: V Evropské lize věříme v další domácí výhru Sparty

Pohled do tabulky nejproduktivnějších fotbalistů Fantasy Evropské ligy musí českého fanouška velmi těšit. O první místo se dělí se shodným počtem pětatřiceti bodů hned čtyři fotbalisté, a mezi nimi i David Lafata. To u našich sousedů na Slovensku takový optimismus nevládne, hned pět fotbalistů Slovanu Bratislava disponuje záporným bodovým ziskem. Pojďme se nyní podívat na to, jestli se po 5. kole situace podle redakce Fantasy změní.

Kapitánem našeho výběru je záložník Tottenhamu Townsend.

Článek

Po váhavém začátku Tottenham poslední dva zápasy vyhrál. Proti Partizanu může udělat velmi významný krok k postupu a my věříme, že zápas vyhraje. Do sestavy putuje hned trojice hráčů. Partizan vstřelil zatím pouze jednu branku, a proto do naší sestavy míří brankář Vorm a společně s ním do obrany Vertonghen. V záloze bude režírovat útočné akce domácích Townsend.

V naší sestavě i dva zástupci Sparty

Sparta Praha si může zajistit postup do další vyřazovací fáze soutěže, my věříme, že se Pražanům zápas povede a Neapol porazí. O branku v síti soupeře by se mohl postarat nejlepší střelec Sparty David Lafata, těžit by mohl z přihrávek Bořka Dočkala.

Plné zastoupení má v našem týmu Trabzonspor, který narazí na Metalist Charkov. Charkov ještě nezískal v soutěži ani bod a my věříme, že ho nezíská ani na horké turecké půdě. Obranu domácích vyztuží Bosingwa a Papadopoulos o branky se měl postarat Yatabaré.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články