Hlavní obsah

Ibrahimovic bude trpět celou sezónu. Nemůže odehrát všechny zápasy, prozradil doktor

Paříž

Zdravotní patálie fotbalové hvězdy Zlatana Ibrahimovice stále neberou konce. Forvarda Paris St.Germain dál trápí bolesti paty a podle klubového lékaře Erika Rollanda se jich nezbaví až do konce sezóny. Je tak pravděpodobné, že švédský fotbalista nebude moct nastoupit ke všem zápasům.

Foto: Charles Platiau, Reuters

Zlatan Ibrahimovic v dresu PSG. Kolik v něm v této sezóně odehraje zápasů?

Článek

Rodák z Malmö zatím neprožívá ideální sezónu, ve všech soutěžích dosud zasáhl v dresu obhájce francouzského titulu do jedenácti zápasů. Očekává se, že vynechá i sobotní duel proti Nantes, aby byl pokud možno fit na středeční utkání Ligy mistrů proti Barceloně.

Nicméně zranění třiatřicetileté hvězdy je zatím dost nevyzpytatelné. „Pořád má v patě bolesti. Její intenzita se neustále mění," prozradil pro RM Sport doktor Rolland.

„V poslední době se to nehorší, ale bolest ho bude provázet až do konce sezóny. Zlatan nebude moct hrát všechny zápasy. Chce se teď hlavně dát pořádně dohromady před zápasem v Barceloně," dodal lékař.

Ibrahimovic zatím dal za pařížský klub v této sezóně devět gólů. Spoléhat na něho chce ale i švédská reprezentace, která zatím v kvalifikaci o EURO 2016 vyhrála jeden zápas ze čtyř.

Reklama