Hlavní obsah

FANTASY: Sparta míří za postupem do vyřazovacích bojů Evropské ligy

Praha

Umělá tráva Young Boys bude dnes hostit přímý souboj o postup do další fáze Evropské fotbalové ligy. K postupu má blíže Sparta, které stačí i remíza. Zajímavý souboj se hraje i ve Francii, kde se o postup poperou Wolfsburg a Lille. Jasno není ve skupině G, kde nemá jistý postup vítěz minulého ročníku Sevilla.

Kapitánskou pásku jsme svěřili Dočkalovi.

Článek

Sparta se na poslední zápas letošního roku připravovala opravdu pečlivě. V pohárovém utkání proti Příbrami si vyzkoušela hru na umělé trávě a generálku zvládla výborně. Otázkou je, zda do zápasu zasáhne David Lafata, který před odletem do Švýcarska viděl své šance na uzdravení 50:50. My věříme, že Sparta své utkání zvládne a postup vybojuje. Do naší sestavy putují Dočkal s Krejčím.

Slovan Bratislava se dál trápí

Slovan nezískal v průběhu Evropské ligy ani bod a bodovat v Itálii rozhodně jednoduché nebude. Neapol má sice postup jistý, ale italský tým bojuje o první místo ve skupině. My věříme, že se našim sousedům bodovat nepovede ani v posledním zápase základní skupiny, a proto dáváme do sestavy hned tři zástupce z Neapole. Branku bude hájit Cabral a v obraně vedle sebe nastoupí Koulibaly a Britos.

Everton nikdo o první místo ve skupině H nepřipraví a zápas s Krasnodarem bude tak jen oslavou postupu do další fáze soutěže. Na tiskové konferenci oznámil trenér Roberto Martínez, že dá příležitost hráčům, kteří tolik příležitostí zatím neměli. V sestavě by se tak měli objevit i McAleny a Oviedo.

Reklama

Související témata: