Hlavní obsah

FANTASY: Evropská fotbalová liga míří do vyřazovací fáze!

Po zimní pauze se na scénu vrací i Evropská liga. Fantasy hráči se mohou těšit na první várku šestnácti zápasů, v nichž se představí i tři čeští fotbalisté. Dněpropetrovsk s Janem Laštůvkou a Ondřejem Mazuchem vyzve na domácí půdě Olympiakos Pireus a Jan Lecjaks, hájící barvy Young Boys Bern, nastoupí proti Evertonu. My jsme se v našem výběru českým hráčům vyhnuli. Pojďme se nyní podívat, kteří fotbalisté naši důvěru dostali.

Plné zastoupení má v našem výběru trojice týmů.

Článek

Ajax Amsterdam se v Lize mistrů prezentoval kvalitními výkony, ale postoupit na úkor Barcelony a PSG bylo nad síly nizozemského celku. V osmifinále se Ajax utká s Legií Varšava. Ajaxu dáváme plnou důvěru a věříme, že si dojde pohodlně pro vítězství. Do branky dáváme Cillessena, kterému bude pomáhat v obranné řadě Moisander. V útoku bude zaměstnávat obránce hostů Lasse Schöne.

Neapol by měla potvrdit roli favorita

Neapol projela skupinovou fází Evropské ligy bez problémů a nic jiného nečekáme ani v zápasech proti Trabzonsporu. Do naší sestavy putuje hned trojice fotbalistů italského celku. V obraně bude hrát Albiol, útočné výpady bude organizovat De Guzmán a minimálně jednu branku by mohl vstřelit Higuaín.

Plné zastoupení tří hráčů má v našem výběru i obhájce titulu Sevilla. Španělský tým vyzve v prvním zápase Mönchengladbach. Sevillu rozhodně nečeká lehký zápas, ale pokud to myslí s obhajobou trofeje vážně, musí přes německý celek postoupit. V našem výběru se objeví Pareja, Banega a Bacca.

Reklama

Související témata: