Hlavní obsah

FANTASY: Evropská liga míří do osmifinále!

Do osmifinále Evropské ligy se probojovaly i dva týmy, ve kterých nastupují čeští fotbalisté. Dnešní zápasy se jich ale netýkají. Tomáš Sivok se nevešel na soupisku Besiktase Istanbul, Ondřej Mazuch je zraněný a Jan Laštůvka kryje v Dněpropetrovsku záda Boykovi. Pojďme se podívat na fotbalisty, kteří by se v zápasech objevit měli.

Věříme ve výhru Neapole a Evertonu.

Článek

Jedním z největších taháků osmifinále bude španělský souboj mezi Villarrealem a obhájcem titulu Sevillou. Mělo by se jednat o vyrovnaný souboj týmů, které jsou na 5. a 6. místě španělské Primera Division.

Věříme, že se domácímu týmu podaří branku vstřelit a do útoku dáváme největší hrozbu pro obranu soupeře Luciana Vietta. Brankové příležitosti pro své spoluhráče by měl vytvářet Jonathan dos Santos. Na marodce Villarrealu sedí: Cani, Soriano, Marín, Bailly a Jokic. Kvůli žlutým kartám si nezahraje Pina.

Naplní Neapol roli favorita?

Neapol vyzve v osmifinále Dynamo Moskva. Plně věříme, že se na domácí půdě podaří Neapoli zvítězit, a proto dáváme důvěru v naší sestavě maximálnímu počtu hráčů z italského týmu.

Branku bude střežit Rafael Cabral. Společně s ním bude obranu dirigovat Kalidou Koulibaly. V útoku dáváme šanci Higuaínovi. Zranění se Neapoli vyhýbá. Trenér Rafael Benítez bude mít k dispozici všechny fotbalisty.

Jediným zástupcem anglického fotbalu je v osmifinále Evropské ligy Everton. Podle názoru naší redakce je v zápase proti Dynamu Kyjev jasným favoritem a měl by přes ukrajinský celek postoupit.

Věříme, že před domácím publikem Everton neinkasuje. Do obrany dáváme hned dvojici hráčů Colemana a Jagielku. Největší hrozbou pro obranu Kyjeva by měl být belgický útočník Lukaku. Do zápasu určitě nezasáhnou zranění: Baines, Hibbert, Mc Geady a Oviedo.

Reklama

Související témata: